Category Archives: Pik i munden

Hvordan giver man et godt blow første gang find luder

Mange drenge og mænd kan godt lide at få et blowjob, og mange kvinder og mænd, der har sex med mænd, kan også godt lide at give et blowjob. For nogle kræver det, at man Det er allerførst vigtigt at vide, at det er helt almindeligt, at du måske er lidt bange for at gøre noget forkert første gang. Det gælder både hvis du er. Første gang med en ny mand behøver ikke være akavet. Vi giver dig gode råd, så du kan få god sex fra starten. LÆS OGSÅ 5 tegn på, at din kæreste Det kan godt være, at du har været i seng med mange mænd, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke bliver nervøs med denne mand. Er du den. En finger i numsen er fantastisk, men prøv jer frem, og se om han er til det. Hav et fast greb om pikken imens du sutter. Blow-jobbet afsluttes blidt, når udløsningen kommer, således at manden kan nyde orgasmen. Pikhovedet er ekstra følsomt lige efter orgasmen. Det er ikke et krav at kvinden sluger, selvom.

Hvordan giver man et godt blow første gang find luder - glæder

Vil du gøre din fyr glad, så find en stilling, hvor han har udsigt til enten for eller bag. Herunder er listet en række stillinger med forklaringer på, hvorfor de både er gode for dig og ham. Dog ikke for meget, din fyr skal stadig kunne mærke, at du har brug for ham, og at han også godt må røre.

Videos

Breaking2 hvordan giver man et godt blow job? for vil så gerne tilfredsstille ham men vil bare gerne vide hvordan man kan give et godt blow? han er neger (altså meget meget mørk) og jeg har hørt at deres pikke skulle være ekstrem store i forhold til en hvid mands pik er det rigtigt eller det bare myter? OG hvad med den første gang? Hvis du ikke ved om du gør det rigtigt, så spørg ham hvad han kan lide! Det er til hver en tid det bedste at gøre. Alle fyre er forskellige og kan lide forskellige ting. Så når du giver ham et hand-job blow-job så bed ham, lige inden du går i gang, om at han guider dig sådan at det bliver så godt for ham som overhovedet muligt. Hvordan giver man et godt blowjob? Du har sikkert hørt det før. Mænd elsker et godt blowjob, men hvordan er det så lige, at det skal foregå? Alt for mange tror det skal være ligeså voldsomt og beskidt som i pornofilm, men rolig nu. Det er ikke så svært. Læs her, hvordan du kan komme godt i gang, når du vil lege med.

    More Articles

0 Comment on "Hvordan giver man et godt blow første gang find luder"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *